tirsdag 21. juni 2011

Heeisan alle saman :)

I helgen var eg i stavanger på NM  det var kjempe gøyt. Vi kom på 2. plass i 2 divisjon. Nor vi var ferdig og spille så  kjørde vi til hotelet i gjen. Eg klede på meg andre kler og så gjekk eg med nokon i korpset ned til byen på dropsenk. Etter dropsen gjekk eg og nokon jenter opp til H&M, men før  H&M gjekk eg og kjøpte meg vesker. Det var veldig gøyt og morsomt...
I dag er det siste dagen på skulen så er det sommer ferie HURRA!

PS:  Alle må ha ein fin sommerferie...

                PS: Vi blogges

tirsdag 7. juni 2011

 heei folkens...

No er det lenge siden eg har blogget. Dagene går fort :) Men no er det ikkje lenge igjen til sommarferie...Heller ikkje lenge til sommaravslutningen. På sommaravslutningen skal eg dansa to dansa, ein med kusino mi og ein med nokon jenter i klassen min. Det kommer til og bli ein super duper dag for alle elevene og alle foreldre og lærere...Vi skal kansje grile pølser og hamburger...sov. Vi kan ta med oss godis og kva vi vil for og si det på den måten. Det skal i alefal vera FEST !!!
sommeravslutningen er for 1-6 klassen 7 klasse skal ha sin egen fest sia det er siste året på skulen... :):)
mangen av oss gleder oss kjempe masse. Det Kommer til og vera litt sommerfugla i magen nor vi opptrer.

PS: lykke til på sommeravslutningen
med dans, sang gled deko alle :)

                     Klem Ingunn <3

fredag 20. mai 2011

heisan...

I dag er det fredag veldi gøy dag for meg, og kansje nokon andre skal få det og gøyt i dag. For i dag skal eg heim og pakka for eg skal på ligge besøk med ein vennine.
Men først så skal eg på sitis med eikanger bjørsvik musikklag, så skal mamma kjøra meg til Linn Therese for det er der eg skal ligga. Det blir kjempe gøyt! vi skal gjera på mykje rart.....No sitter eg i klasseromet sia dei andre har gym. Eg kan fortsat ikkje ha gym ):
Det er kjedelig og ikkje ha gym, men det er gøyt og blogge :)
No sitter eg atmed DINA for ho skada fingen sin i gym timen uheldivis, så no skal ho innpå gosupermodel sefølgelig. Ho skada venstre lilefinger. Den eine modelen hennas heiter Dinaingeborg, min heiter ingunns.
Håper alle får ein god helg !

PS: Ingunn Klem

torsdag 19. mai 2011

heei...

eg har mangen gode venner
men det er ein eg er mest glad i ...


Jeg elsker deg og vil ha deg hos meg,
men det er bedre at du er der du er,
for alt kan ikke handle om meg og hva jeg føler,
men det må handle om hvor du har det best,
OG DER DU ER HAR DU DET BEDRE </3

Husk at eg er glad i deg og vil at du skal vera hos meg :)

PS: Ingunn klem :)

onsdag 18. mai 2011

heei...

i dag er det onsdag det gøyaste dagen i veko. Eg sitter i klasseromet blogger. Eg skal ikkje ut i frienutet sia eg har betenelse i helen. det er veldig ont ):
eg skal kansje bli med ein heim etter skolen i dag det blir kjempe gøyt.
i går var det 17 mai. Eg masjerte på hondvin og det var ikkje spesielt gøyt i alefal for meg for eg har jo betenelse i helen. Eg var med ein som heiter Linn Therese, Malin og nokon andre venner.
Det var ikkje akurat veldig gøyt, men det var fint og høre på Tanita og ein an jente som sang.

no er det lang frimenut det varer veldig lenge derfor vile eg skrive litt på bloggen min for no har eg ti, eg har ti etter på og for då er det time out
så er det
k/h i 2 timer, så skal vi heim. Vi har hatt mat, musikk, frimenut og son ekstra time som vi har litt forskjelige ting på. Eg har gosupermodel og eg har skreve noko på profilen min som eg vil vise.

  No skal eg fortela litt om meg sjølv:



      Eg liker veldig godt miley cyrus . Eg har mangen bestevenner dei er snille og super skjøne. Eg går i korps og spiller fotball det er veldig gøyt håper nokon vil vera venner med beg på gsm. Eg skal vera med ein bestevenn heim kansje i dag det blir gøyt hihi :)
    

Eg liker veldig godt miley cyrus eg liker mangen sanga men favoriten min er litt for skjelig ( eg veit ikkje kas...) eg liker intro av fraglene. 


No sitter eg her på skulen og leina i klasse romet sia dei andre har frimenut eg kan ikkje ha frimenut for eg har betenelse i helen det er kjempe vont.

onsdag 11. mai 2011

Heei...

I dag er det onsdag, eg har vert i Strilatun på lunch med 4-7 kl. Det var gøyt men litt kjedelig.
Grunnen til at vi var der var at vi i 5. klasse hadde eit proskjekt på skulen ang. kroppen vår. Vi sto på scena og las kvar sin tekst, frå det vi har lært. No sittter eg på skulen og blogger. No skal eg ut med Linn Theres og spille ein gang ani :)

Gla i deko, HADE :)



PS: Ingunn klem <3