lørdag 23. april 2011

heei...

i dag har eg vert på butikken og handla grilmat og drikka osv. Vi handla kotelet og mais kolbe for vi skal på gril fest i dag kl. 3 det gler eg meg Til, for nesten heile feste familien skal og på gril fest då har eg mangen og leike med. I går var eg ute på hundvind med mine besteforeldere og med onklane mine og med tantenamine frå sverige og trond heim. Vi kasta bomerang og den elste broren min han kasta bomerangen oppo taket på løo til morfar. Dei kasta pina og stein og tre stoka som var små opp på taket son at den skulle falle ned frå løe taket, men det tok lang tid før den kom ned, men den kom ned til slutt. 

men no må eg ut i da fina veret som e. Vi må koma oss ut i da fina og varme veret en og sitta og slappa av i sofaen og se på tv. Opp og stå ut og gå.



             PS: Ingunn klem <3

onsdag 13. april 2011

heei...

i dag er det onstag i gjen. Vi på mellom steget har ELEVENSITVAL det er gøyt for då kan vi gjere kva vi vil, eg var jå momoren min og bakte  kjeks og mufins NAMNAM!
og eg såg tv ha ein liten pause sia eg var lit trøt, men son er det nor eg låg meg seint kl. var halv 10 no eg låg meg. Nor eg kom heim så gjekk eg ut og var med Dina litt og Lars magnus vi var borte jå Dina og ho har morsome brødre. No sitter eg og ser på tv og sefølgelig blogger det som er gøyt!
lurer på kva deko har gjort på elevensitval....
håper deko har hat det gøyt i ale fal. Gler meg til i morgen sia då skal eg i wilhaven barnehage og etter eg har våre der så skal ein som heiter Lina hente meg nor ho er ferdig på skulen. Gleder meg :)

blogges :)

                       

                                PS: Ingunn klem <3









 

søndag 10. april 2011

heei...

i dag er det søndag! og eg er med Dina sia eg har lakt hos ho det var gøyt sia det var eg og Dina og Hedda som låg hos ho, det var gøyt sia i går sang vi singstar og vi skulle  egentlig ha pute krig etter vi hadde synget, men det var forseint, men det var gøyt uanset. Det er kjempe gøyt og ligge hos Dina. I dag er det tivoli er det nokon som skal? eg veit ikkje om eg for lov, men son er det alt går ikkje i verden, men eg og Dina for kosa oss heima vist eg ikkje for lov og vist ho ikkje for låv...
alle må ha ein fin SØNDAG kos deko vidare.

      

      PS: Ingunn klem<3

fredag 8. april 2011


dete er min venn DINA ho er super grei og morsom og ho sprer gleden over hele mitt hjarte ho er gla kver dag og det er got og se glad i deg Dina :)








PS: Ingunn klem <3
heei...

I dag er det fredag snart helg jippi! eg sitter på skulen og blogger, for vi har eg kan prøven så lyke til med dei som har eg kan prøve håper deko får ful pot. Eg er netopp ferdig med eg kan prøven det er deilig for då sleper eg og tenke på noko matte foreksempel og rle osv...
Eg sitter atmed Dina som skriver ein historie om mord og nokon andre tegner for di dei er ferdige med det kjedelege eg kan prøven, men eg gleder meg til etter skulen for då skal eg vere med ein venn heim det blir gøyt.



ha ein god HELG alle saman.


                        PS: Ingunn klem

torsdag 7. april 2011

heei...

i dag skal eg på musikk øving. Eg kan ikkje kome på gneisten sia det er musikk øving, men eg håper dei flytter dag til neste gong det er gneisten, for dette er slutten på denne gang. Og no skal brødrene mine lage mat, men det går ikkje så bra med vegard sia han er kjempe dårli seier han. No skal eg gå hade




       PS: Ingunn klem<3




onsdag 6. april 2011

 heei...

i dag er det onstag.  Eg var på skulen og kosa meg for det er k/h og time out det er gøyt! eg blogga i time out og susanne hjelpte meg med heile bloggen, det er ho som har gjort den så fin er ho ikkje flink? etter skulen blei eg med viktoria heim og det var gøt! sia eg og ho vi slappa av i sengen og hadde pute krig. Og etter det gjekk vi på dans, men no sitter eg i sofaen og ser på tv, eg ser ikkje så mykje på tv sia vegard ser på noko som ikkje er for meg, men son er det. Håper deko har hat ein fin onstag :)


   PS: Ingunn klem<3

søndag 3. april 2011

heei...

i dag er det søndag, no har eg kome heim i frå strandvik. Vi hadde det kjempe gøyt , vi viste fram trylletriks som vi kunne, men det var katta der så
fetteren min og kusino mi dei er alergiske mot katta og dei har asma i tileg, så då ville ikkje tanto våga seg og ligga der så dei blei syke igjen men det varnoso. Og no skal eg og dei andre i familien dysja so skal vi eta og då skal vi på basar og spela med korpse etter på.
i går var vi i 70års dag og eg og kusino mi vi samla brus korka, men vi kjeda oss så vi leikte tampen brener med dei brus korkene det var gøyt! nor vi kjørte heim var det vegard min store bror som kjørte det var litt skummelt.
broren min han er veldig rar han spiler gitar og synger og terger meg litt, men no sitter han og ser på dataen. Son som eg som blogger det er gøyt og blogge, men vi snakkast det er mykje eg må gjere.




          PS: Ingunn klem

lørdag 2. april 2011

heei...

lørdag. I dag skal eg ligga i strandvik begrun av at eg skal i 70 årsdag, det blir gøyt !
no skal vi snart gå, me skal ta ferje øve til der vi skal.  Og vi skal kjøre bil i 1 halv time sirka eller lit mer  det blir ein lang tur! vi komer til og spille GRUBLE eller noko ant, det blir kjekt...
vi skal kjøpe presang på plantasjen, så vi må stoppe der men son er det nor vi skal ha presang ...
vi har det travelt, men  son er det nor det er bursdags besøket er lankt vekke så vi må ta ferje.
deko må ha ein god HELG alle saman.....